Classes

Time Activity Duration
 ACADEMY OPEN 6:00 AM - 9:30 PM    
 ACADEMY CLOSED 1:30 - 3:30 PM FOR DEEP CLEANING  
9:10 AMFitness Pilates 50 Mins
10:10 AMEvergreens (50+) Shape and Tone 50 Mins
10:15 AMSpinning45 Mins
11:10 AMEvergreens (50+) Shape and Tone 50 Mins
12:15 PMStroke Technique for Swimmers30 Mins
5:00 PMStrength, Flexibility & Balance for Sport 45 Mins
6:00 PMSwimming Lessons for Adult Beginners/ Intermediates  30 Mins
6:00 PMSpinning45 Mins
6:00 PMYoga50 Mins
6:35 PMAquafit (Shallow Water)50 Mins
7:00 PMHIIT Legs, Bums N Tums50 Mins
8:00 PMPilates50 Mins
8.30 PMAdult Swim Fitness/Masters1 Hour
Time Activity  Duration
 ACADEMY OPEN 6:00 AM - 9:00 PM  
 ACADEMY CLOSED 1:30 - 3:30 PM FOR DEEP CLEANING  
9:00 AMSwimming Lessons for Adult Beginners/ Intermediates 30 Mins
9:00 AMGym Circuits (GYM CLOSED 9 - 9:45 AM FOR CLASS)45 Mins
10:00 AMStudio Circuits45 Mins
11:00 AMAquafit (Deep Water)50 Mins
5:00 PMPowerfit45 Mins
6:00 PMSpinning45 Mins
6:00 PMPilates 50 Mins
7:00 PMSpinning45 Mins
7:00 PMHIIT (High Intensity Toning & Fat Loss)50 Mins
Time Activity Duration
 ACADEMY OPEN 6:00 AM - 8:00 PM  
 ACADEMY CLOSED 1:30 - 3:30 PM FOR DEEP CLEANING  
9:15 AMSpinning45 Mins
10:10 PMStrength & Tone  (Cardio Studio)50 Mins
11:00 AMCore N Stretch50 Mins
6:15 PMSpinning45 Mins
6:15 PMGym Circuits GYM CLOSED 6:15 - 7:15 FOR CLASS1 Hour
6:15 PMCardio Blast, with Step Kettlebells & More!45 Mins
7:15 PMPilates 45 Mins
Time Activity Duration
 ACADEMY OPEN 6:00 AM - 9:00 PM  
 ACADEMY CLOSED 1:30 - 3:30 PM FOR DEEP CLEANING  
8:30 AMStroke Technique for Swimmers30 Mins
9:15 AMPowerfit45 Mins
10:10 AMEvergreens (50+) Shape and Tone 50 Mins
11:10 AMFitness Pilates (Level 1)50 Mins
2:15 PMStrength & Tone  (Gym)1 Hour
6:00 PMSpinning45 Mins
6:00 PMYoga50 Mins
7:00 PMHIIT Strength50 Mins
Time Activity Duration
 ACADEMY OPEN 6:00 AM - 10:00 PM  
 ACADEMY CLOSED 1:30 - 3:30 PM FOR DEEP CLEANING  
9:15 AMSpinning45 Mins
10:00 AMPilates 1 Hour
10:15 AMSpinning45 Mins
11:00 AMAquafit (Shallow Water)50 Mins
5:30 PMPilates50 Mins
6:30 PMZumba (Zumba starts Friday 11th September)1 Hour
     
Time Activity Duration
 ACADEMY OPEN 7:00 AM - 2:30 PM (From Sept 8th 7:00 AM - 4:00 PM)  
7.30 AMAdult Swim Fitness/Masters1 Hour
8:00 AMSpinning45 Mins
8:30 AMSwimming Lessons for Adult Beginners/ Intermediates 30 Mins

Time Activity Duration
 ACADEMY OPEN 7:00 AM - 1:00 PM  
10:00 AMFitness Pilates (Level 1)1 Hour