Half Term/Holiday Schedule

Time Activity Duration
6:00 AM Swim Team1 Hour
7:00 AM Lane Swim (Stroke Tech 8:30-9:30)2 Hours
9:00 AM Open/Family Swim with Fun n Floats3 Hours
12:00 PM Lanes1 Hour 30 Mins
1:30 PM Open Swim with Fun n Floats2 Hour 30 Mins
4:00 PM Swim/Lifeguard Academy2 Hour 30 Mins
6:30 PM Ladies Only (Deep End only 6:30 - 7:30 pm) Aqua Aerobics (Shallow End)1 Hour 30 Mins
8:00 PM Lane Swim1 Hour 30 Mins
8:30 PM Lanes with Coached Lane Swim/Masters - 2 Lanes - all ages 16+ Welcome 1 Hour
Time Activity Duration
6:00 AM Lanes3 Hours 30 Mins
9:00 AM Distance Badges (5m-400m) All ages welcome; book with reception.30 Mins
9:30 AM Private Club Hire1 Hour
10;30 PM Open/Family Swim (Shallow End only 11:00 - 12:00 pm)1 Hour 30 Mins
11:00 PM Aqua Aerobics (Deep End)

1 Hour
12:00 PM Lane Swim1 Hours 30 Mins
1:30 PM Open Swim with Fun n Floats2 hours 30 Mins
4:00 PM Swim Academy2 Hour
6:00 PM Academy Swim Team3 Hours
9:00 PM Lanes (with Swim Team x 2 Lanes 9:00 - 9:30 pm)1 Hour
Time Activity Duration
6:00 AM Lanes3 Hours
9:00 AM Open/Family Swim (Fun n Floats 10:30-12) & (Shallow End Only 9:30-10:15)3 Hours
9:30 AM Aqua Aerobics (Deep End)45 Mins
12:00 PM Lanes with Stroke Technique x 2 Lanes (12:00 - 12:30 pm)1 Hour 30 Mins
1:30 PM Open Swim with Fun n Floats2 Hour 30 Mins
4:00 PM Swim/Tri Academy2 Hours
6:00 PM Family/Open Swim 1 Hour
7:00 PM Lanes  (Academy Swim Team 8:00-9:00)1 Hours
TimeActivityDuration
6:00 AMAcademy Swim Team1 Hour
7:00 AMLane Swim (Stroke Tech 9:00-9:30)2 Hours 30 Mins
9:30 AMOpen/Family Swim with (Fun n Floats 9:30-11:00) (Deep End only 11-12)2 Hours 30 Mins
11:00 PMAqua Fit (Shallow End)1 Hour
12:00 PMLanes1 Hour 30 Mins
1:30 PMOpen/Family Swim with Fun n Floats2 Hour 30 Mins
6:00 PMAcademy Swim Team3 Hour 30 Mins
9:00 PMLanes with Coached Lane Swim/Masters - 2 Lanes - all ages 16+ Welcome1 Hour 30 Mins
   
 
   
Time Activity Duration
6:00 AM Lanes2 Hour
9:30 AM Open/Family Swim (Fun n Floats 9:30-11:00) (Deep End Only 11:00-12:00)2 Hour 30 Mins
11:00 AM Aqua Fit (Shallow End)1 Hour
12:00 PM Lanes1 Hour 30 Mins
1:30 PM Open Swim with Fun n Floats2 Hour 30 Mins
4:00 PM Swim Academy2 Hours
6:00 PM Academy Swim Team1 Hour
7:00 PM Lanes  (2 lanes only 7-8 PM)  (Juniors Welcome)2 Hours
7:00 PM Stroke Tech30 Mins
7:30 PM Adult Tri Academy30 Mins
Time Activity Duration
7:00 AM Academy Swim Team1 Hour 30 Mins
7:30 AM Coached Lane Swim (Masters/Swim Technique)1 Hour
8:30 AM Swim/Triathlon Academy4 Hours
12:30 PM Academy Swim Team1 Hour
1:30 PM Halloween Pool Party (1:30-2:15; 2:15-3:00; 3:00-3:45; 3:45-4:30) Limited places pre-book at Reception3 Hours
4:30 PM Lanes (Juniors Welcome) 1 Hour 30 Mins
Time Activity Duration
7:00 AM Lanes1 Hour 30 Mins
8:30 AM Academy Swim Team1 Hour
9:30 AM Halloween Open/Family with Fun & Floats1 Hour 30 Mins
10:00 AM Dive Academy30 Mins
11:00 PM Halloween Open with Fun & Floats2 Hours
1:00 PM Swim Academy Swim Team1 Hour 30 mins
2:30 PM Closed